App ons Bel ons Mail ons

FAQ

Q

Hoe werkt het?

U vult uw kenteken- en andere gegevens in, en voegt de foto’s van uw voertuig toe. Wij nemen daarna contact met u op om een bod te doen of een afspraak te maken. Zo eenvoudig is het.

Q

Persoonlijk contact?

Wilt u liever persoonlijk contact? U kunt ook een afspraak met ons maken om uw voertuig te laten beoordelen, en ons een waarde te laten vast stellen. Desgewenst komen wij bij u langs.

Q

Wilt u liever langskomen?

Natuurlijk is dat mogelijk. Onder het genot van een bakje koffie nemen we alle verdere stappen met u door.

Q

Waarom zou ik gebruik maken van jullie diensten?

Veel dealers geven u bij het inruilen van uw auto vaak te weinig terug. Wij houden er graag van om een eerlijke handel met u te doen, daarom krijgt u van ons altijd een goed bod voor uw auto/bedrijfswagen. Hieronder een veel voorkomend voorbeeld: Meneer van der Heide heeft interesse in een nieuwe auto van € 12.000,-. Hij informeert bij zijn dealer wat de inruilprijs van zijn huidige auto is. De dealer zegt hem maximaal € 3.000,- inruil te kunnen geven. Dit houdt in dat meneer van der Heide nog € 9.000,- moet betalen aan de dealer voor zijn nieuwe auto. Wanneer meneer van der Heide ons een bod op zijn auto laat doen komen wij uit op een waarde van € 3.750,-. Dit houdt in dat als meneer van der Heide bij ons zijn auto verkoopt hij nog maar €11.250,- hoeft te betalen voor zijn nieuwe auto .

Q

Kopen jullie alleen auto's van particulieren?

Nee, wij kopen niet alleen auto’s van particulieren. Ook kopen wij auto’s die bij de dealer worden ingeruild.

Q

Is uw auto Total loss verklaard of heeft u een sloopauto?

Wij kopen uw auto ook als deze Total loss is verklaard. Uw auto is bij ons meer waard dan wanneer u deze zelf rechtstreeks aan een autodemontagebedrijf  verkoopt.

Q

Als ik jullie mijn auto verkoop zit ik zonder vervoer, kunnen jullie daar ook bij helpen?

Als u ons uw auto verkoopt is het natuurlijk ook mogelijk om een goedkopere auto bij ons aan te schaffen. Komt u uw auto zelf bij ons brengen? U stapt vlak bij, bij ons op de trein..

Q

Bod accepteren?

Indien u ons bod accepteert maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de auto. Dit kan ook ‘s avonds. U ontvangt van ons direct het afgesproken bedrag en uw vrijwaringsbewijs.

Q

Bod niet accepteren?

Ons bod is geheel vrijblijvend. Dus vindt u het geboden bedrag te laag bent u helemaal vrij om uw auto te verkopen aan een ander koper.